Case: Interim Reporting specialist (RA) voert 5 opdrachten via Quermo uit in bijna 20 jaar tijd

Jerry Veelenturf, interim professional

In 2005 kreeg ik via een collega zzp-er het advies om contact op te nemen met Quermo. Quermo had een interim opdracht vacant staan die mogelijk goed bij mij paste. Dit was het begin van een periode van al weer bijna 20 jaar waarin ik interim opdrachten via Quermo heb verricht bij 5 verschillende relaties van Quermo (Aegon, Atradius, Spyker Cars, RBS en Athora/VIVAT/REAAL).

Wat mij in al die jaren is gebleken is dat niet iedereen Quermo kent maar heel veel mensen wel Paul van Bijsterveldt persoonlijk. Paul heeft dus een groot en uitstekend netwerk. De kracht van Paul is dat hij de juiste persoon op de juiste opdracht weet te plaatsen. Daarbij let hij niet alleen op vakinhoud maar ook op de aansluiting van persoon bij de opdrachtgever en vice versa. Telkens als Paul mij een opdracht aanbiedt weet hij waarom de opdracht mij goed past. Het is geen toeval dat ik altijd een 'klik' voel met de opdrachtgevers en de afdelingen waar ik werk. De meeste opdrachten die ik voor Paul heb uitgevoerd hebben dan ook tot verlengingen van de bestaande opdracht geleid of tot nieuwe opdrachten binnen dezelfde organisatie.

Naast de invulling van de opdracht bespreekt Paul met mij verder ook zaken als mijn doelen voor de komende jaren, de marktomstandigheden, bespreken we tips hoe ik mij beter kan positioneren en profileren richting opdrachtgevers, bureaus en op LinkedIn. En dat werkt.

Paul van Bijsterveldt, Quermo

De samenwerking met Jerry is een heel goed voorbeeld van hoe een samenwerking kan uitgroeien tot een stevige relatie die aan beide kanten veel profijt biedt. Het succes is er natuurlijk ook door Jerry's eigen inbreng. Allereerst natuurlijk door zijn inhoudelijke vakkennis en grote inzet bij en loyaliteit richting de opdrachtgevers. Tevens respecteert Jerry de toegevoegde waarde van Quermo als intermediair en staat hij open voor adviezen vanuit Quermo, zoals ook de adviezen van hem richting Quermo ter harte worden genomen. Dus ook voor Quermo geldt: met net zo veel plezier op naar de volgende jaren. Naast Jerry zijn er overigens meer (interim) professionals die in de loop der jaren meer dan eens door Quermo zijn geholpen aan een baan of interim opdracht. Het kenmerkt de langdurige relatie tussen betrokkenen. Voor meer informatie ben ik persoonlijk bereikbaar via 0622795459.