Case 2

Wim van Huizen, interim professional

Vrij snel nadat ik een eerste contact met Paul had benaderde hij mij voor de opdracht bij Timeos. Dit was de start van een goede relatie die ik tot op heden met Quermo heb opgebouwd.

In het gesprek over de opdracht heeft Paul niet alleen uitvoerig uitgelegd wat ik in deze rol kon verwachten, maar hij wist ook veel te vertellen over de cultuur van het bedrijf, hoe de afdeling is opgebouwd, de sfeer, en met welke mensen ik te maken zou krijgen. Daardoor kon ik mij een goed beeld vormen van de functie, waardoor ik een goede afweging kon maken op deze opdracht door mij succesvol zou kunnen worden afgerond. Ik waardeer daarbij in het bijzonder de persoonlijke benadering van Paul.

Nadat ik bij Timeos een kennismakingsgesprek had gehad met Dick Stoop kreeg ik spoedig bericht dat ik daar kon starten in de rol van interim manager Control. Daarmee eindigde echter niet het contact met Paul. Regelmatig polste Paul bij mij hoe het ging met mij en met Timeos. We ontmoetten elkaar met enige regelmaat en bespraken dan de ontwikkelingen en (vak)inhoudelijke zaken.

Wat ik tenslotte erg waardeer is het contact nadat de opdracht was afgelopen. We hebben toen tijdens de lunch grondig geëvalueerd en ik heb waardevolle tips van Paul mogen ontvangen. Ik kijk dan ook uit naar een nieuwe samenwerking met Quermo!

In het gesprek over de opdracht heeft Paul niet alleen uitvoerig uitgelegd wat ik in deze rol kon verwachten, maar hij wist ook veel te vertellen over de cultuur van het bedrijf, hoe de afdeling is opgebouwd, de sfeer, etc Professional