Over Quermo

Foto: Paul van Bijsterveldt, oprichter van Quermo

Wat doet Quermo?

Quermo is sinds de oprichting in 2003 een betrouwbare partner gebleken op het gebied van personeelsbemiddeling en met name gespecialiseerd in de bemiddeling van ervaren (interim) professionals die werkzaam zijn in de vakgebieden Finance en/of Risk. Daarbij gaat het om functies als CFO's, Financieel Managers, Controllers, CRO's, Managers Risk, Auditors, Reportingspecialisten, etc. 

Welkom op de website van Quermo. Voor persoonlijk contact ben ik bereikbaar via 0622795459.
Paul van Bijsterveldt

De dienstverlening betreft zowel de tijdelijke inzet van een professional (interim) als om de inzet van een professional in vaste dienst (executive search). Tevens worden regelmatig grote veranderprojecten via Quermo bemenst.

Om voor zowel opdrachtgevers als (interim) professionals tot het beste resultaat te komen wordt naast de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van werving & selectie tevens gebruik gemaakt van een netwerkconcept waarbij wordt samengewerkt met anderen.

Doet Quermo meer dan personeelsbemiddeling?

De primaire focus van Quermo ligt op personeelsbemiddeling. Echter, Quermo deelt graag kennis met haar relaties. Dat gebeurt in 1-op-1 gesprekken maar ook middels georganiseerde activiteiten.

HOE WORDT QUERMO GEWAARDEERD?

Onder aan deze pagina staan bij 'recommendations' diverse cases beschreven. 

Ik was onder de indruk hoe Paul door gerichte vragen snel en op een deskundige wijze het bestaande profiel wist te specificeren. En binnen een paar dagen waren CV's van potentiele kandidaten beschikbaar.
Dick, CFRO en opdrachtgever  

De cases geven een algemene indruk van het type functies waar Quermo in bemiddelt en het type organisaties waar Quermo zaken mee doet. De cases geven daarnaast een indruk hoe opdrachtgevers en/of (interim) professionals de samenwerking met Quermo (hebben) ervaren. 

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE VAN WAT QUERMO DOET?

Naast het onderhouden van persoonlijk contact brengt Quermo periodiek een nieuwsbrief uit. In elke nieuwsbrief wordt ingegaan op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt in het algemeen en op ontwikkelingen bij Quermo in het bijzonder. Hieronder is via het blok 'Nieuwsbrief' aanmelding voor de nieuwsbrief mogelijk.