Loopbaanbegeleiding 'Getting there'

I.s.m.:
Jan Willem Fiechter

GETTING THERE!

Quermo heeft in samenwerking met loopbaanbegeleider Jan Willem Fiechter van www.fiechtercareermanagement.nl een innovatieve route naar nieuw werk voor senior professionals of managers opgezet, genaamd Getting There.

Waarom Getting There?

In elke succesvolle loopbaan doet zich een moment voor waarop verandering onontkoombaar is. Quermo maakt dit vrijwel dagelijks mee in de gesprekken met opdrachtgevers en (interim) professionals. U wilt iets anders. Of u werkgever wilt iets anders met u. Maar als u in uw midcareer of verder zit, wat wilt u dan en hoe makkelijk vindt u dan nieuw werk? In een competitieve arbeidsmarkt kan dat lastig zijn, ook al heeft u een indrukwekkend CV en goede connecties opgebouwd.

Wat houdt Getting There in?

Met behulp van de ondersteuning van Jan Willem buigt u af van de traditionele sollicitatieroute. U betreedt de arbeidsmarkt niet als typische sollicitant maar meer als entrepeneur. Het is een andere en effectievere manier om uzelf te profileren. Met meer kansen om de verborgen kansen op de arbeidsmarkt te ontdekken. En daarmee uw concurrenten een stapje voor te zijn.

Ik was al 10 jaar interim manager maar werkte de laatste jaren teveel onder mijn niveau. Ik wilde mijn eigen winkel als CFO in vaste dienst maar wist niet goed hoe dit te aan te pakken. Paul zei dat ik het alleen kon bereiken door er energie en tijd in te steken en vertelde mij over het GETTING THERE programma . Na 6 maanden werd ik als CFO aangenomen, vooral omdat ik goed wist wat ik wilde, waarom ik het wilde en hoe ik het moest brengen.
Leo, CFO

Hoe werkt Getting There?

- Jan Willem onderzoekt samen met u welke organisaties, ook buiten uw huidige ervaringsgebied, uw expertise goed kunnen gebruiken

- U probeert, ondersteund door Jan Willem, contact te leggen met deze organisaties. Dat gebeurt op een ondernemende en creatieve manier

- De oriëntatie ligt niet op uw CV en uw personal branding maar op de waarden die uw inzichten hebben voor de betreffende organisaties

- U wordt bij dit alles intensief door Jan Willem begeleid, ook waar het gaat om het aanscherpen van uw gesprekstechniek en presentatievaardigheden

Wat wordt van mij verwacht?

Jan Willem vindt geen baan voor u. Dat moet u zelf doen. Van u wordt verwacht dat u serieus bent om zo'n begeleidingstraject aan te gaan. Het gaat niet in eerste aanleg om snel een nieuwe baan te vinden. Doel is daar te komen waar u echt wilt zijn. Getting There dus. En Jan Willem begeleidt u graag daarbij.

Wat kost deze begeleiding?

Quermo heeft met Jan Willem afgesproken dat relaties van Quermo eerst een vrijblijvend gesprek aan kunnen gaan met Jan Willem. Indien u na dit gesprek het idee heeft dat Jan Willem u goed kan begeleiden, dan brengt Jan Willem aan u een offerte uit, op maat gemaakt naar aanleiding van het gesprek. Het is aan u om op die offerte al dan niet in te gaan.

Hoe kan ik mijn interesse kenbaar maken?

Quermo regelt graag een vrijblijvend gesprek voor u met Jan Willem om nader over uw situatie en wensen te spreken. U kunt uw eventuele interesse kenbaar maken via onderstaand aanmeldblok. Na aanmelding wordt persoonlijk contact met u opgenomen.

Aanmelden