Open your Mind en word een betere leider!

I.s.m.:
Jip van der Valk
Locatie:
Nederland

Uw brein als succesvolle regiecentrale gebruiken bij het beter managen: hoe Doet u dat?

Jip van der Valk is een ervaren managementadviseur en zogenaamde breincoach voor executives. Hij geeft u inzicht in hoe uw onbewuste brein uw successen in de weg kunnen staan en wat u daar zelf aan kunt doen. Zijn aanpak is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein. Als breincoach gaat Jip o.a. in op onderwerpen als:

Wat doen uw emoties met u en een ander?

Valt het u op wanneer iemand gestrest, angstig of juist volledig op zijn gemak is bij u? Herinnert u zakelijke of persoonlijke contacten die heel anders hadden kunnen lopen als u zich op dat moment beter had gevoeld?

Ben U zich bewust van uw gevoel tijdens uw werk?

Welke lichamelijke reacties voelt u? Waar in je lichaam voelt u dat? Welke emotie is dit? Wat doet dit met u?

Bij het coachen u een betere manager te maken, maakt Jip gebruik van een vooruitstrevende methode die snel en definitief korte metten maakt met ongewenste interne stoorzenders. Die methode wordt breder gebruikt vanuit het Platform Breincoaches Nederland waar Jip voorzitter van is.

Wat kost deze begeleiding?

Quermo heeft met Jip afgesproken dat relaties van Quermo eerst een vrijblijvend gesprek aan kunnen gaan met Jip. Indien u na dit gesprek het idee heeft dat Jip u goed kan begeleiden, dan brengt Jip aan u een offerte uit, op maat gemaakt naar aanleiding van het gesprek. Het is aan u om op die offerte al dan niet in te gaan.

Hoe kan ik mijn interesse kenbaar maken?

Quermo regelt graag een vrijblijvend gesprek voor u met Jip om nader over uw situatie en wensen te spreken. U kunt uw eventuele interesse kenbaar maken via onderstaand aanmeldblok. Na aanmelding wordt persoonlijk contact met u opgenomen.

 

Aanmelden