Case 1

Ronald Epskamp, interim professional

Mijn eerste kennismaking met Paul gaat terug tot beginjaren 2000. De wijze waarop Paul initiatief neemt, mensen en bedrijven kan doorgronden en matchen, zijn relaties onderhoudt en zijn werkkring uitbreidt, heeft onmiddellijk grote indruk op mij gemaakt. Ik vergeet nooit meer dat onze prettige eerste lunch eindigde met de woorden "welke 2 mensen ken jij die ik moet leren kennen?". Door de jaren heen hielden wij persoonlijk en zakelijk contact en maakte ik mijnerzijds personen attent op het bestaan van Quermo en Paul.

Toen de interim positie van CFO / Financieel Directeur van BAM Woningbouw zich voordeed, wist Paul de link met mij qua werkervaring, persoonlijkheid en senioriteit razendsnel te leggen. Toen ik mij voor interviews bij BAM meldde was de goede en degelijke sfeer die het bedrijf uitstraalt voor mij voelbaar. Ik sprak eerst met de persoon die ik wegens tijdelijke afwezigheid moest gaan vervangen. Na dit prettige onderhoud volgde een aangenaam gesprek met de Financieel Directeur van de in de naasthogere hiërarchie en kort daarop een gesprek met de Algemeen Directeur van BAM Woningbouw. 

Toen Paul snel daarna het groene licht aan mij doorgaf was ik erg verheugd. Ik ben erg trots om voor zo'n prestigieus bedrijf te mogen werken. Ik ben Paul dan ook dank verschuldigd dat hij mij in deze positie gebracht heeft. Tenslotte is het leuk dat Paul, toen hij na mijn eerste werkdagen vroeg naar mijn eerste indruk en ik aangaf 'er is veel te doen, wees gerust, ik vind mijn draai wel', ad rem reageerde met 'ik had niet anders verwacht, daarom heb ik je voorgesteld'. Touche :-) !

Mijn eerste kennismaking met Paul gaat terug tot beginjaren 2000. De wijze waarop Paul initiatief neemt, mensen en bedrijven kan doorgronden en matchen, zijn relaties onderhoudt en zijn werkkring uitbreidt, heeft grote indruk op mij gemaakt. Professional