Case 1

Hans Broekhuis, interim professional en lid Common Sense

Ik werk al langere tijd als freelance controller. Paul van Bijsterveldt ken ik sinds de oprichting van het zzp-netwerk Common Sense Committed Financials. Deze vereniging bestaat uit meerdere interimmers die ervaring hebben op de werkgebieden Finance & Risk. We ontmoeten elkaar en anderen een keer of 10 per jaar. Je leert elkaar daardoor goed kennen en je weet vrij snel wat je aan elkaar hebt.

Gedurende het lidmaatschap heb ik Paul bij diverse opdrachtgevende relaties van mij geïntroduceerd en niet voor het laatst ga ik van uit. Aan enkele van die relaties heeft hij namelijk een geschikte kandidaat aan kunnen reiken, tot volle tevredenheid van mijn contacten.

De reden dat ik graag zaken doe met Quermo en Paul is allereerst dat hij zich goed verdiept in de klantvraag als ook in de aangeboden kandidaat. Paul schakelt verder snel, beschikt over een goed netwerk en niet onbelangrijk: hij gaat niet voor het korte termijn succes. Paul geeft namelijk waar nodig duidelijk zijn zienswijze ook al betekent dit dat de opdracht niet door hem moet worden ingevuld.

Tenslotte vervult Paul al enige tijd op uitstekende wijze de rol van voorzitter van ons netwerk. Dat doet hij daadkrachtig, gestructureerd en altijd kijkend vanuit kansen en mogelijkheden.

Paul vervult al enige tijd op uitstekende wijze de rol van voorzitter van ons netwerk. Dat doet hij daadkrachtig, gestructureerd en altijd kijkend vanuit kansen en mogelijkheden. Professional