Case 1

Nathalie Noslin, interim professional

Na 10 jaar voor PwC gewerkt te hebben was de overgang naar interim professional best uitdagend. Via Quermo heb ik mijn allereerste opdracht als Zelfstandige RA uitgevoerd. Ik wou graag met een bureau werken dat ervaring had met Register Accountants en ik kwam al gauw in contact met Paul van Bijsterveldt.

Mijn eerste opdracht via Quermo werd een klus van 1,5 jaar bij Fortis ASR Bank en daarna Direct bank. Bij Fortis ASR Bank ben ik begonnen als Business Controller en daarna heb ik gefungeerd als Team leider Accounting Reporting & Control. Bij Direkt Bank ben ik als Manager Business Control onder andere verantwoordelijk geweest voor de integratie afdeling Business Control oud Fortis Hypotheek bank en oud Direkt Bank.

De samenwerking met Paul zette zich voort en ook mijn tweede opdracht heb ik in samenwerking met Paul uitgevoerd. Bij Mn services ben ik als Operational Auditor voor 6 maanden verantwoordelijk geweest voor audits op de kwaliteit en betrouwbaarheid van rapportages voor externe klanten van Mn Services Pensioenen & Diensten en Vermogensbeheer. Daarnaast heb ik op verzoek van de opdrachtgever workshops ontwikkeld en gepresenteerd tbv Directie en Management Pensioenen & Diensten en Vermogensbeheer.

Een derde opdracht met Paul heb ik bij Kasbank uitgevoerd als Teamlid FC&R  waar ik onder andere verantwoordelijk was voor onder andere het in teamverband tot stand laten komen van de IFRS Jaarrekening  met focus op de Goodwill en Tax dossiers, de Management bonussen, de waardering van het onroerend goed en het Pensioendossier.

Paul heeft op subtiele wijze, zoals hij dat alleen kan, als een coach en sparring partner voor mij gefungeerd gedurende mijn ontwikkeling tot de interim professional die ik nu ben. Tijdens de gesprekken over leads en lopende opdrachten kreeg ik de fijne kneepjes van het interimvak in de vingers en werd ik aangemoedigd om authentiek te blijven. De kracht van Paul zit hem in zijn loepzuivere fijngevoeligheid bij het matchen van een professional aan een opdrachtgever.  Paul ziet de persoon achter de interimmer en kent als geen ander zijn klanten en hun behoeften. In dit kader heeft hij ook  weleens aangegeven dat ik qua profiel een opdracht perfect zou kunnen uitvoeren maar dat ik gewoon niet bij de opdrachtgever paste.

Ik gun iedere (startende) zelfstandige finance professional een opdracht in samenwerking met Quermo. Gewoon om te ervaren hoe interimmen ook kan zijn.

Ik gun iedere (startende) zelfstandige finance professional een opdracht in samenwerking met Quermo. Gewoon om te ervaren hoe interimmen ook kan zijn. Professional