Opdrachten / vacatures

Foto: 2 interimmers werkten al via Quermo bij 1 opdrachtgever. Toen een 3e interimmer daar startte werd er voor de start van de opdracht op uitnodiging van Quermo geluncht zodat de nieuwe medewerker goed 'ingewerkt' werd. Mensen bij elkaar brengen en verbinden is waar het bij Quermo om draait.

Ik kwam met Paul in aanraking omdat hij een vacature van Ahold in portefeuille had. In het gesprek was Paul erg kritisch en zeer scherp. Ik had echt al het gevoel dat ik in een eerste ronde zat, echter met het verschil dat het makkelijker was om zelf ook kritische vragen te stellen. Ik was door dit gesprek al prima voorbereid voor het vervolg van mijn gesprekken bij Ahold zelf. Ook was de informatieverstrekking over Ahold dik in orde. Ik heb uiteindelijk de baan bij Ahold gekregen.
Ronald,   senior controller

Actueel Aanbod

Hieronder treft u het actuele aanbod van vacatures en interim opdrachten aan. Het overzicht geeft een beeld van de openstaande portefeuille. Binnen het totaaloverzicht kunt u selecteren op 'status' en/of 'type opdracht'. Quermo probeert de status zo goed mogelijk bij te houden maar het kan natuurlijk voorkomen dat de situatie anders is dan weergegeven.

Niet alle vacante posities staan vermeld op de site. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc. 

 

 

 • maart 2020
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Open voor reacties

  Voor een bank zoekt Quermo een interimmer die kennis heeft van AML als ook (digitale) trainingen kan ontwerpen.

  Inzet per zsm en voor de duur van 3 - 5 maanden. 

 • maart 2020
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld

  Quermo zoekt een interim specialist modellering met programmeerervaring R, ervaring binnen het verzekeringswezen en een goede engelse taalvaardigheid

 • februari 2020
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Open voor reacties

  Voor een financiele instelling in de regio Den Haag zoekt Quermo een evaren accounting & reporting specialist met Simcorp ervaring.

  Meer informatie wordt persoonlijk verstrekt.

 • februari 2020
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld

  Voor een internationaal opererende organisatie zoekt Quermo een ervaren handson auditor met ruime leasing-ervaring.

  Meer informatie wordt persoonlijk verstrekt.

 • januari 2020
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld

  Voor een infra-bedrijf zoekt Quermo een interim manager Projectcontrol. Reactietermijn sluit 3-2-2020. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

Pagina's