Opdrachten / vacatures

Foto: 2 interimmers werkten al via Quermo bij 1 opdrachtgever. Toen een 3e interimmer daar startte werd er voor de start van de opdracht op uitnodiging van Quermo geluncht zodat de nieuwe medewerker goed 'ingewerkt' werd. Mensen bij elkaar brengen en verbinden is waar het bij Quermo om draait.

Ik kwam met Paul in aanraking omdat hij een vacature van Ahold in portefeuille had. In het gesprek was Paul erg kritisch en zeer scherp. Ik had echt al het gevoel dat ik in een eerste ronde zat, echter met het verschil dat het makkelijker was om zelf ook kritische vragen te stellen. Ik was door dit gesprek al prima voorbereid voor het vervolg van mijn gesprekken bij Ahold zelf. Ook was de informatieverstrekking over Ahold dik in orde. Ik heb uiteindelijk de baan bij Ahold gekregen.
Ronald,   senior controller

Actueel Aanbod

Hieronder treft u het actuele aanbod van vacatures en interim opdrachten aan. Het overzicht geeft een beeld van de openstaande portefeuille. Binnen het totaaloverzicht kunt u selecteren op 'status' en/of 'type opdracht'. Quermo probeert de status zo goed mogelijk bij te houden maar het kan natuurlijk voorkomen dat de situatie anders is dan weergegeven.

Niet alle vacante posities staan vermeld op de site. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc. 

 

 

 • oktober 2019
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Open voor reacties
  Voor een grote verzekeraar zoekt Quermo een ervaren Actuaris Inkomen. Kennis van en ervaring met IFRS 17 is een sterke pre. Duur inzet: 4 maanden
 • augustus 2019
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld
  Voor een groot utoliteitsbouw- en vastgoedbedrijf zoekt Quermo een zeer ervaren interim Financieel Directeur. Een profiel is opvraagbaar en wordt in vertrouwen verstrekt indien Quermo beoordeeld dat uw ervaring voldoende aansluit bij het profiel. Reageren is mogelijk via onderstaand blok.
 • juli 2019
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld
  Voor een verzekeraar in Noord-Holland zoekt Quermo voor een project met spoed 3 interim adviseurs AO-IC. Ervaring op dit domein en binnen deze branche is vereist.
 • juni 2019
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld
  Voor een verzekeraar in de regio Noord Holland wordt gezocht naar een ervaren compliance officer die interim aan de slag gaat als Data Protection Officer / Privacy Officer. Minimaal 5 jaar ervaring in een compliance rol is vereist alsmede diepgaande kennis en ervaring van GDPR en de vertaling daarvan naar de praktijk.
 • mei 2019
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld
  Voor een grote verzekeraar zoekt Quermo een ervaren interim Specialist Balance Sheet Management. De ideale kandidaat beschikt naast een academische (kwant)opleiding over ca 5 jaar werkervaring en heeft goede kennis van Solvency II. De inzet is tot 1-9 a.s. met een optie op meer.

Pagina's