Opdrachten / vacatures

Foto: 2 interimmers werkten al via Quermo bij 1 opdrachtgever. Toen een 3e interimmer daar startte werd er voor de start van de opdracht op uitnodiging van Quermo geluncht zodat de nieuwe medewerker goed 'ingewerkt' werd. Mensen bij elkaar brengen en verbinden is waar het bij Quermo om draait.

Ik kwam met Paul in aanraking omdat hij een vacature van Ahold in portefeuille had. In het gesprek was Paul erg kritisch en zeer scherp. Ik had echt al het gevoel dat ik in een eerste ronde zat, echter met het verschil dat het makkelijker was om zelf ook kritische vragen te stellen. Ik was door dit gesprek al prima voorbereid voor het vervolg van mijn gesprekken bij Ahold zelf. Ook was de informatieverstrekking over Ahold dik in orde. Ik heb uiteindelijk de baan bij Ahold gekregen.
Ronald,   senior controller

Actueel Aanbod

Hieronder treft u het actuele aanbod van vacatures en interim opdrachten aan. Het overzicht geeft een beeld van de openstaande portefeuille. Binnen het totaaloverzicht kunt u selecteren op 'status' en/of 'type opdracht'. Quermo probeert de status zo goed mogelijk bij te houden maar het kan natuurlijk voorkomen dat de situatie anders is dan weergegeven.

Niet alle vacante posities staan vermeld op de site. De reden hiervoor is divers: soms is dat op speciaal verzoek van de opdrachtgever, soms het gevolg van de snelheid waarmee de vraag wordt ingevuld, etc. 

 

 

 • maart 2023
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Open voor reacties

  Voor een bouwonderdeel van een groter concern zoekt Quermo een ervaren interim projectcontroller.

  Werklocatie is in het oostelijk deel van Noord-Brabant en deels thuis.

  Ervaring in de bouwwereld en kennis van SAP is vereist.

  Een profiel is op aanvraag beschikbaar.

 • maart 2023
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Procedure in eindfase

  Voor een internationaal onderdeel van een grote projectorganisatie die sinds vorig jaar grotendeels in afbouw is zoekt Quermo een interim Financieel Manager die de laatste fase van de carve-out begeleidt.

  Een RA achtergrond en ervaring bij technische projectorganisaties in een internationale setting is vereist.

  Er is een klein team dat ondersteunend werk verricht. Van de financieel manager wordt verwacht dat er...

 • maart 2023
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Positie ingevuld

  Voor een MBO-onderwijsinstelling in Zuid-Holland zoekt Quermo een interim concern controller.

  Een RA opleiding en brede ervaring op het gebied van controlling en riskmanagement is vereist. Ervaring in het onderwijs een pre.

  Een profiel is op aanvraag beschikbaar

 • maart 2023
  Type opdracht: Vast
  Status:
  Open voor reacties

  Voor een vastgoedontwikkelaar zoekt Quermo een controller die daar in vaste dienst wil treden.

  Het is een brede rol met zowel project- als businesscontrol werkzaamheden en deels financial control achtige activiteiten.

  Profiel: HBO/WO eventueel aangevuld met (afgeronde) studie RA of RC. Ca 5 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving is gewenst.

  Een profiel is op aanvraag beschikbaar.

  ...
 • februari 2023
  Type opdracht: Tijdelijk
  Status:
  Procedure in eindfase

  Voor een MBO instelling in de Randstad zoekt Quermo een interim Directeur Lang Leven Ontwikkelen.

  De interim directeur gaat zich bezig houden met het opstellen van een plan van aanpak voor de verdere uitwerking van LLO binnen deze organisatie.

  Hij/zij stuurt de LLO organisatie aan en is verantwoordelijk voor de verbinding tussen de behoeften van werkgevers aan de ene kant en de opleidingsmogelijkheden bij de MBO...

Pagina's