Case: Interim manager bij een bank zoekt senior adviseur AO/IC in vaste dienst

Nelleke van Hof, opdrachtgever

Enkele maanden na de kennismaking met Quermo ben ik via mijn eigen netwerk bij een verzekeraar als interim manager aan de slag gegaan. In mijn nieuwe rol was ik op zoek naar een senior adviseur AO/IC die in vaste dienst wilde treden. Quermo werd door mij tegelijkertijd met een ander bureau ingeschakeld.

Binnen korte tijd heeft Quermo de juiste professional voorgedragen die daarna zeer naar tevredenheid van zijn collega's, leidinggevende en zichzelf aan de slag is gegaan. Die persoon is Berend Schilstra wiens ervaring met Quermo hieronder is beschreven.

Berend Schilstra, professional

Mijn ervaringen met Quermo zijn ook positief. We hadden een prettig kennismakingsgesprek waarbij goed duidelijk werd of beide partijen iets aan elkaar zouden kunnen hebben. Paul was goed op de hoogte en gaf veel informatie dus kon ik voor mijzelf goed bepalen of de functie iets voor mij was. Ook gaf Paul aan het eind nog wat tips waar ik in het gesprek op moest letten en dat is altijd wel prettig. Al met al kon ik mij goed voorbereiden op de sollicitatiegesprekken.

Paul van Bijsterveldt, Quermo

Quermo houdt zich sinds 2003 bezig met de werving van ervaren professionals en managers die werkzaam zijn op de vakgebieden Finance en/of Risk. De werving van een senior adviseur AO/IC zoals in deze case beschreven is een voorbeeld van een succesvolle werving die daarna heeft geleid tot een verdergaande en succesvolle samenwerking met de opdrachtgevende relatie. Voor meer informatie ben ik persoonlijk bereikbaar via 0622795459.