Case 1

Gerrit Jan van Donk opdrachtgever

In mijn positie van Director Financial Services bij TNT ondersteunde ik de voorgenomen verkoop van de Divisie Logistiek van TNT. De verkoop is gerealiseerd en het bedrijfsonderdeel is verkocht aan buitenlandse investeerders (nu bekend onder de naam CEVA Logistics). 

Gedurende het proces werd al snel duidelijk dat er ten behoeve van het vervullen van de extra informatie-aanvragen snel externe capaciteit ingehuurd moest worden. Via mijn netwerk werd ik geattendeerd op Quermo. Ik nodigde Paul van Bijsterveldt uit om de situatie en het beoogde doel te bespreken. Een goed gesprek volgde. 

Tijdens het gesprek gaf Paul aan dat Quermo als een soort tussenpersoon in de personeelsbemiddelingsmarkt opereert en dat hij vanuit die positie over een groot netwerk beschikt om snel en kwalitatief goede oplossingen aan te bieden. Dat dit geen verkoopverhaal bleek, werd snel duidelijk. Binnen korte tijd werden meerdere ervaren interim finance professionals aangeboden die beschikten over de juiste kwalificaties en competenties. Sommige waren als freelancer werkzaam en anderen bleken in loondienst van detacherings- of adviesorganisaties. Dat werd ook transparant door Paul gecommuniceerd. Na een selectieproces zijn de meeste van die professionals vervolgens via Quermo bij TNT gestart en hebben zij een belangrijke bijdrage vervuld aan het succesvol maken van het project. 

Wat mij naast de snelle levering opviel is dat afspraken werden nagekomen en dat de motivatie en inzet van de interim professionals enorm was. Mijn ervaring met Quermo is dan ook meer dan positief te noemen. En dat maakt mij een tevreden klant.

Wat mij naast de snelle levering opviel is dat afspraken werden nagekomen en dat de motivatie en inzet van de interim professionals enorm was. Opdrachtgever