Case 2

Robert Sannes, interim professional

Ik werkte bij de start van de ontvlechting van de divisie Logistiek van TNT bij een groot detacheringsbureau. Via Paul van Bijsterveldt werd ik als senior projectmedewerker gevraagd onderdeel uit te maken van het (internationale) projectteam. De volgende werkzaamheden zijn door het team uitgevoerd: review financiële cijfers juridische entiteiten van Logistiek, juridische consolidatie, opstellen jaarrekening, interim report 3e kwartaal, etc. De bovengenoemde rapporten zijn met goedkeurende verklaring van PwC in kort tijdsbestek opgeleverd.

Binnen het projectteam heb ik 3 rollen vervuld: senior projectmedewerker, projectleider Intercompany Clearance Team (aansturen van 5 medewerkers; deliverables: geschoonde intercompany posities en oplossen disputen) en projectleider Data Processing Team (aansturen van 2 medewerkers; deliverables: verwerken van data tot de vereiste eindrapportages). Het was hard werken, vaak tot in de kleine uurtjes, maar zeker een geweldige ervaring. Het dankwoord van de toenmalige CFO Henk van Dalen, was de kers op de pudding: "Excellent work from the team. This valuable success is the result of enormous efforts and commitment, professional quality and conceptual and analytical thinking by a team with high focus and output. Thank you for that also on behalf of TNT’s Board of Management."

Tijdens de opdracht heb ik Paul allereerst leren kennen als iemand die zich aan zijn afspraken houdt. Tevens leverde Paul ten behoeve van het verkooptraject meerdere interimmers die prima met elkaar konden samenwerken. Met de meeste van hen heb ik na al die jaren nog steeds een leuk contact. Ook heb ik persoonlijk ervaren dat Paul je gedurende de opdracht helpt waar hij kan. Zo koos ik gedurende het project er voor om uit loondienst van de detacheringsorganisatie te gaan en als zzp-er te starten. In samenspraak met mijn oud werkgever en Paul werd die overstap geregeld, zonder dat TNT daar als opdrachtgever verder last van had. Mijn ervaring met Paul was dan ook top !

Paul leverde meerdere interimmers die prima met elkaar konden samenwerken. Met de meeste van hen heb ik nog steeds een leuk contact. Professional