Workshop 'LinkedIn op maat'

I.s.m.:
Bas Westland

Wat is dit voor een workshop?

Het is evident dat een goede profilering op LinkedIn voor elke (interim) professional van groot belang is. Maar hoe profileert u zich het beste?

Quermo beveelt hiervoor de expertise van Bas Westland van harte aan. Bas heeft jarenlange ervaring op het gebied van (e)recruitment, is spreker op congressen en is op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op LinkedIn gebied.

Omdat Quermo gelooft in een persoonlijke aanpak is in samenwerking met Bas en mede naar aanleiding van een pilot waar 10 interim professionals aan deel namen een aanpak op maat voor u bedacht

- die volledig recht doet aan een persoonlijke benadering

- die rekening houdt met uw drukke agenda en gewenste flexibiliteit

- die goed betaalbaar is

- die rekening houdt met het primaire doel voor u: een persoonlijke en zo optimaal mogelijke positionering op LinkedIn

Wat is de werkwijze?

De aanpak kent de volgende stappen:

- U maakt uw interesse kenbaar aan Quermo

- Quermo stuurt u een door Bas opgestelde presentatie toe waar instructies in staan hoe u uw profiel het best kunt inrichten

- U geeft aan Quermo aan wanneer u de tijd in uw agenda heeft gevonden alles aan te passen volgens de instructies

- Op een nader met elkaar af te stemmen moment krijgt u een 1-op-1 consult van één uur met Bas. Dat gebeurt via Skype of via een bezoek aan het kantoor van Bas in Amsterdam.

Hierna is uw LinkedIn-profiel geheel up to date en op maat !

Ik heb meer bezoekers op mijn LinkedIn profiel gekregen en kan beter met LinkedIn werken / Profiel is nu beter afgestemd op mijn doelgroep / Ik ben op geheel nieuwe dingen gewezen / Effect was direct merkbaar
Reacties van enkele deelnemers

Voor wie is dit aanbod bedoeld?

Dit aanbod is interessant voor alle professionals die via LinkedIn hun kans op het vinden van een vaste baan of interim opdracht willen vergroten.

Wat zijn de Kosten als ik van dit aanbod gebruik wil maken?

Indien u aan Quermo kenbaar maakt eventueel gebruik te willen maken van dit aanbod dan informeert Quermo u welke kosten aan de begeleiding van Bas verbonden zijn.

Hoe kan ik mijn interesse om deel te nemen kenbaar maken?

U kunt uw eventuele interesse kenbaar maken via onderstaand aanmeldblok. Na aanmelding wordt persoonlijk contact met u opgenomen.

Aanmelden